Design de interior? Nicio grijă, te ajutăm noi!

Experiența ne-a spus că mulți dintre voi, cei care vreți să vă amenajați casa și vă gândiți să apelați la un profesionist în design de interior, sunteți adesea nedumeriți de cum funcționează această colaborare, ce trebuie să faceți voi, ce trebuie să facem noi și cum ajungeți ca la final să aveți casa mult visată. Ei bine, vom încerca să elucidăm acest mister.

De fapt, nu este nimic complicat. Trebuie doar să apelezi la o echipă profesionistă și să ai încredere în ea. Arhitectura și designul de calitate, „cu sens” cum îl numim noi, are două ingrediente esențiale: profesionalismul și priceperea arhitectului și încrederea pe care clientul i-o acordă. Un arhitect profesionist și priceput este acela care știe meserie, este întotdeauna la curent cu noutățile, ascultă și înțelege clientul și poate comunica cu ușurință cu toate persoanele implicate în proiect. Clientul ideal este unul deschis la lucruri noi, care își poate comunica ideile, are încredere în arhitect și este dispus ca împreună cu acesta să creeze proiecte inteligente, estetice, funcționale și, de ce nu, inovatoare. Fiecare proiect al nostru este o reflexie a priceperii și dedicarii noastre, împletite cu relația pe care am construit-o cu clienții.

Lăsând filosofia deoparte, iată mai exact cum se desfășoară colaborarea dacă alegi să lucrezi cu noi:

etapele colaborării

 Ne cunoaștem

Pentru început, stabilim o întâlnire cu tine pentru ne cunoaște reciproc. Îți vom pune întrebări pentru a-ți afla nevoile legate de spațiu, stilul dorit și bugetul de care dispui, iar tu poți afla mai multe despre cum te putem ajuta. După ce ne-am cunoscut mai bine, venim la tine și facem măsurători și poze, pe care le vom folosi în etapa de proiectare.

Proiectăm

Ne folosim de informațiile strânse la pasul anterior pentru a crea conceptul de design (schițe în plan, vizualizări 3D, palete de culori, selecții de mobilier și decorațiuni și o estimare a costurilor). Ne întâlnim pe parcursul acestei etape pentru a-ți arăta ideile/soluțiile noastre și pentru a afla părerea ta. Îți prezentăm apoi conceptul final de design de interior, împreună cu o estimare mai detaliată a costurilor și a duratei de livrare a obiectelor ce urmează a fi intregrate în proiect. La final vei primi un pachet complet ce va fi implementat cu ajutorul nostru.

 Implementăm

În etapa finală, cea de implementare a proiectului de design, îți asigurăm vizite pe șantier și te consiliem în alegerea tuturor obiectelor incluse în proiect, de la finisaje și mobilă până la iluminat și decorațiuni, pentru ca vrem ca totul să fie așa cum îți dorești.

concluzie

Designul de interior alături de un profesionist funcționează foarte bine atâta timp cât îți găsești echipa potrivită și ai incredere în ea. Noi, cei de la Space Sparkle, te asigurăm că vom fi alături de tine pe tot parcursul proiectului tău de design de interior pentru ca fiecare detaliu să iasă perfect! În fond, un client fericit este cea mai bună carte de vizită pe care ne-o putem dori!

Contactează-ne