birou space sparkle

Space Sparkle


design de interior și arhitectură

servicii

DESIGN DE INTERIOR

Design-ul de interior înseamnă deopotrivă arta și știința de a transforma spațiul interior într-un mediu mai sănătos și mai plăcut.

E-DESIGN

E-design este un serviciu de design de interior online. Prin intermediul lui, oferim o alternativă rapidă și convenabilă serviciului nostru de design de interior complet.

ARHITECTURĂ

Arhitectura este, în egală măsură, procesul și produsul planificării, al design-ului și al construcției de clădiri sau orice altă structură.

Space Sparkle - Apartament Pipera

Servicii complete


Design de interior

Design-ul de interior înseamnă deopotrivă arta și știința de a transforma spațiul interior într-un mediu mai sănătos și mai plăcut.


bucatarie pipera

Oferta noastră completă de design de interior cuprinde, pe lângă proiectul de design, consiliere în procurarea obiectelor de mobilier și decorațiuni, supravegherea șantierului și asistență în implementarea proiectului până la ultimul detaliu.

Portofoliul nostru include proiecte de design de interior pentru case, apartamente, horeca, birouri și clinici medicale, dar nu ne limităm doar la acestea.

Solicită o ofertă de preț personalizată


SERVICII

Am împărțit proiectul de design interior în pachete individuale pentru a ne mula cât mai bine pe nevoile tale. Alege unul sau mai multe din serviciile de mai jos și scrie-ne pentru o ofertă de preț personalizată.

 

Releveu de specialitate

 • pentru a se putea realiza propunerea de amenajare sunt necesare măsurători exacte ale încăperilor

SOLUȚIA DE DESIGN

 • discuții preliminare pentru determinarea cerințelor, stilului și așteptărilor beneficiarului
 • planșe cu indicații de mobilare și compartimentare + schițe 3D

simulări fotorealiste

 • prezentarea imaginilor 3D ce vor conține forma finală a mobilierului, corpurile de iluminat, culorile și finisajele alese

proiect de recompartimentări

 • în vederea optimizării spațiului, redactăm planșe tehnice pentru modificarea și placarea pereților, modificarea golurilor de uși și ferestre, a plafoanelor și a pardoselilor

Proiect de iluminat artificial și electrice

 • scenariu de iluminat (dispunere întrerupătoare, poziție corpuri de iluminat)
 • redistribuire/suplimentare prize
 • redistribuire/suplimentare radiatoare

Proiect de finisaje interioare

 • planșe tehnice cu indicații de culori, texturi, forme, precum și de punere în operă a diferitelor materiale (gresie, faianță, tapet etc.)

Proiect de mobilier

 • planșe tehnice pentru realizarea mobilierului pentru mobila pe comandă (ex.: bucătărie, dressing etc.)

Consiliere în achiziții

 • pentru alegerea produselor finale conform proiectului, beneficiarul va fi însoțit de către arhitect în magazinele de specialitate sau, la cererea acestuia, arhitectul va contacta personal furnizorii

Supraveghere de șantier și coordonarea lucrărilor

 • vizite pe șantier în funcție de cerințele proiectului și corectarea eventualelor greșeli apărute în execuție

 

Contactează-ne pentru oferta de preț

Ai mai multe întrebări? Vizitează rubrica de întrebări frecvente a blogului nostru sau sună-ne.


Crezi că serviciul complet de design de interior îți depășește bugetul? Află mai multe despre noul nostru serviciu de design online, E-design.

e-design space sparkle

Design de interior online


E-design

Ce este e-design?

E-design este un serviciu de design de interior online prin intermediul căruia oferim o alternativă rapidă și convenabilă serviciilor tradiționale de design de interior.

Space Sparkle - E-design

E-design este perfect pentru acei clienți care caută idei de design și experiența unui designer, dar care nu au timpul sau resursele necesare pentru un proiect de design de interior à la carte.

Procesul este unul simplu. Adunăm informații de la tine pentru a-ți cunoaște viziunea legată de spațiu, apoi creăm un proiect personalizat pe nevoile tale, estetic și funcțional. Documentația pe care ți-o vom preda îți va servi ca ghid pentru implementarea proiectului. Cu E-design poți rezolva problemele de design ale spațiului tău în ritmul și pe măsură bugetului tău!

Proiectele noastre de E-design includ toate instrumentele necesare configurării optime a unui spațiu potrivit ție și stilului tău. Citește mai multe mai jos.


Cum funcționează?

Alegi pachetul care crezi că ți se potrivește și completezi chestionarul creat special pentru a te ajuta să definești obiectivele proiectului tău.

Ne trimiți un e-mail cu poze și măsurători* ale camerei / camerelor care trebuie amenajate, împreună cu exemple de design interior care îți plac.

*Este suficient să ne trimiți planul cadastral sau cel de execuție.

În funcție de cele trimise de tine, de buget și de pachetul ales, stabilim direcția de design care ți se potrivește, apoi creăm un plan de acțiune.

 


Alege pachetul care ți se potrivește

tiny sparkle

195€ / camerĂ

1 săptămână de lucru + 1 săptămână de asistență post-design | S max. cam.=20m²

Aleg Tiny Sparkle

little sparkle

295€ / cameră

1 săptămână de lucru + 2 săptămâni de asistență post-design | S max. cam.=20m²

Aleg Little Sparkle

big sparkle

395€ / cameră

 • 1 Idee de amenajare + 1 revizie
 • 1 Concept de design
 • Vizualizare 3D cu obiectele alese
 • Alegerea finisajelor
 • Listă de cumpărături cu dispunerea în plan a obiectelor
 • Planul de organizare a spațiului
 • 1 Consultație telefonică

2 săptămâni de lucru + 1 săptămână de asistență post-design | S max. cam.=20m²

Aleg Big Sparkle

 

Toate pachetele includ

Asistență post-design

În funcție de pachetul ales, îți oferim 1 până la 2 săptămâni de asistență post-design, pentru a ne asigura că proiectul este dus la bun sfârșit.

Suport online

Vei beneficia de serviciul de e-design în mediul online, adică de la tine de acasă. Astfel vei fi scutit de programări în persoană, vizite la showroom-uri sau alte deplasări care consumă timp.

Acces rapid la partenerii noștri

Prin noi vei avea acces rapid la furnizori de încredere pentru obiectele de mobiler, decorațiuni și finisaje.

În plus față de conținutul standard al pachetelor online, îți putem oferi servicii de design pentru mobila pe comandă cu tarif pe cameră. Pentru mai multe detalii contactează-ne și te vom informa cu plăcere.


Dacă vrei ceva mai mult, te invităm să vezi ce presupune un serviciu de design de interior complet.


Partenerii noștri

e-design logo the Home

E-design - Logo Eglo

e-design logo Divanissimi

e-design logo Eclaude

e-design logo Decora House

e-design logo Intro

Servicii complete


Arhitectură

Arhitectura este, în egală măsură, procesul și produsul planificării, al design-ului și al construcției de clădiri sau orice altă structură.


pagină start space sparkle

Studiile noastre licențiate în domeniul arhitecturii ne permit să îți furnizăm servicii complete de proiectare la scară variată, de la amenajări de spații publice și parcuri până la locuințe și construcții de scară redusă, pentru toate fazele de proiectare. De asemenea, îți oferim consultanță pe întreaga desfășurare a proiectului, de la concept până la finalizare, dorind să ne asigurăm de succesul său deplin.


SERVICII

concept (soluție) de arhitectură

 • discuții cu clientul ce vor sta la baza definirii necesităților spațiale și organizatorice ale proiectului (tema de proiectare)
 • simulări 3D ale construcției
 • planuri de compartimentare

Documentație tehnică pentru Certificatul de Urbanism

 • ajutăm clientul în întocmirea dosarului necesar obținerii Certificatului de Urbanism, document ce stă la baza oricărui demers de construire conform Legii 50/1991 (actualizată) privind Autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Documentație tehnică de arhitectură pentru Autorizația de Construire/dESFIINȚARE

 • D.T.A.C.-ul (construire) sau D.T.A.D.-ul (desființare) reprezintă documentația necesară Autorizării proiectului. Conținutul ei (avize și acorduri) este indicat în Certificatul de Urbanism;
 • întocmim documentația de arhitectură necesară obținerii avizelor/acordurilor specificate în Certificatul de Urbanism, precum și dosarul final pentru Autorizație.

 

Proiect tehnic pentru execuție și detalii de execuție

 • proiectul tehnic (P.Th.) și detaliile de executie (D.D.E.) reprezintă documentatia necesara Executiei proiectului;
 • întocmim planșele tehnice și memoriile de arhitectură pe baza cărora se va executa proiectul.

Liste de cantități și caiete de sarcini

 • pe baza proiectului tehhnic, realizăm liste de cantități și caiete de sarcini pe tipuri de lucrări, pentru a asigura execuția optimă a proiectului.

Supraveghere de șantier și coordonarea lucrărilor

 • realizăm vizite pe șantier la fazele determinante ale lucrării și asigurăm coordonarea tuturor specialitatilor de proiectanți implicați în proiect (arhitectură, rezistență, instalații).

 

Relevee de specialitate

 • în cazul anumitor proiecte (de exemplu cel de desființare a unei construcții existente, de recompartimentare sau de avizare la foc), sunt necesare măsurători exacte ale spațiului, cu indicarea materialelor folosite.

Consiliere în achiziții

 • pentru alegerea materialelor și a dotărilor finale conform proiectului, beneficiarul va fi însoțit de către arhitect în magazinele de specialitate sau, la cererea acestuia, arhitectul va contacta personal furnizorii.

Modelare 3D și vizualizări arhitecturale

 • realizăm prezentări 3D, interioare și exterioare, pentru diferite obiective arhitecturale, la scară variată, (apartamente, ansambluri rezidențiale, case, clădiri publice etc.).

 

Scrie-ne

către proiecte