Consultanță în arhitectură și în design de interior

Știm că uneori ai nevoie doar de sfaturi sau de idei, nu neapărat de un proiect întreg de arhitectură sau de design. Acum este mai uşor să obţii aceste lucruri, deoarece ne-am gândit să îți oferim separat acest serviciu de consultanță.

Te putem ajuta în variate feluri, de la a te consilia în achiziția obiectelor de decor, a mobilierului, a corpurilor de iluminat, a finisajelor și a altor aspecte ce țin de amenajări de interior sau de exterior până la a te sfătui ce să ai în vedere atunci când îți alegi un apartament, o casă sau un teren pentru o construcție.

În cazul consilierii imobiliare, adică cea legată de achiziţia unui apartament (nou sau vechi), a unei case sau a unui teren, ştim câteva trucuri care te-ar putea scuti de problemele ulterioare. Nu ai vrea, de pildă, să ştii cum să-ţi alegi un apartament bine compartimentat, luminos, fără probleme de igrasie, gălagie, aerisire, încălzire și fără risc seismic? Sau poate vrei să ştii cum să-l recompartimentezi şi să-l izolezi fonic mai bine pe cel pe care-l deţii deja. De asemenea, în cazul achiziţiei unui teren pentru o construcție, te putem sfătui cum să afli despre eventualele piedici legislative impuse de tipul, forma și poziționarea terenului și te putem îndruma cum să-l alegi astfel încât funcţiunea ulterioară să se preteze fomei şi pozitiei parcelei.

Acestea sunt doar câteva exemple de cum te putem consilia online sau în persoană.

Tariful nostru pentru serviciile de consultanță poate varia între 100 și 150 €/oră, în funcție de complexitatea cererii.

Contactează-ne

Leave a Comment