APARTAMENT AVIATIEI - ZONA LIVING CANAPEA
APARTAMENT AVIATIEI - ZONA LIVING BAR
DESIGN DE INTERIOR APARTAMENT AVIATIEI - ZONA BUCATARIE 03
DESIGN DE INTERIOR APARTAMENT AVIATIEI - ZONA BUCATARIE 01
DESIGN DE INTERIOR APARTAMENT AVIATIEI - DORMITOR ADOLESCENT 03
DESIGN DE INTERIOR APARTAMENT AVIATIEI - DORMITOR ADOLESCENT 02

lumină, lemn și culori calde


Apartament Aviației

Client
Privat
Arhitect
Space Sparkle
An
2021
Program
Rezidențial
Status
În lucru
Scară
90 m²

design de interior

Lemnul natur, lumina care intră din belșug prin ferestre, accentuată de albul pereților și de culorile calde sunt elementele componente ale acestui design de interior. Rezultatul: un apartament luminos, cu un aer proaspăt, în care fiecare membru al familiei se regăsește din plin.

Provocarea amenajării a fost de a împăca nevoile tuturor celor trei membri ai familiei, care au avut, în mod egal, un impact asupra utilizării spațiului din zona de living și bucătărie. Prin designul de interior propus am creat un spatiu comun multifuncțional în care regăsim deopotrivă o zonă de bucătărie / mâncat / lucrat, una de citit / lounge și una de jucat / făcut sport / privit la TV.

O a doua provocare a fost amenajarea camerei adolescentului: trebuia fie în același timp o expresie a dorințelor acestuia, ofere suficientă depozitare și se integreze ca design cu restul casei. Pentru aceasta am inserat platforma cu patul suspendat într-un colt al camerei, grupând toată depozitarea dedesubt și transformând scările în sertare. În acest fel am avut loc și de un hamac, și de două fotolii cu măsuță, fară a sufoca lumina naturală și fară a încarca prea tare camera din punct de vedere vizual.

galerie

Înapoi la proiecte