e-design


termeni și conditii

  1. E-design este un serviciu de consultanță în domeniul designului de interior exclusiv online. Toate recomandările făcute de experții noștri trebuie privite ca sugestii de decorare a spațiului și nu sunt menite a fi folosite ca planșe de execuție.
  2. Respectarea termenului alocat fiecărui pachet în parte depinde de promptitudinea răspunsului primit din partea clientului. Frecvența de răspuns recomandată pentru schimbul de emaiuri este de 24 de ore.
  3. Clientul se obligă să furnizeze informații complete referitoare la cerințele sale legate de proiect, inclusiv măsurători exacte ale spațiului.
  4. Clientul E-design este de acord să păstreze comunicarea strict în mediul online. Clientul mai este de acord să plătească o taxa suplimentară de 20€/telefon sau 50€/vizită în persoană, dacă acesta le solicită.
  5. Space Sparkle se obligă să furnizeze servicii profesionale de consultanță în conformitate cu oferta enunțată în pachetele prezentate.
  6. Space Sparkle nu este responsabil de acuratețea măsurătorilor spațiului efectuate de client.
  7. Space Sparkle nu este responsabil pentru modurile, metodele sau procedurile de construcție, fabricare, livrare și instalare sau măsurile de siguranță legate de proiectul de e-design; nici pentru acțiunile sau omiterile constructorilor, furnizorilor sau a altor persoane implicate în punerea în operă a proiectului; nici pentru nerespectarea de către a aceștia termenelor de livrare sau finalizare a proiectului.
  8. Space Sparkle nu poate fi făcut responsabil de reparațiile, schimburile sau reclamațiile legate de achizițiile făcute prin recomandările din proiectul de e-design.