design interior minimalist, clasic, atemporal


Casă în Curtea de Argeș

Client
Privat
Arhitect
Space Sparkle
An
2023
Program
Rezidențial
Status
În lucru
Scară
150 m²

designul de interior

Ne dorim un stil practic, aerisit din punct de vedere vizual, neîncărcat, care să dea senzația de liniște atunci când te întorci acasă, fără a-ți distrage atenția cu zeci de lucrușoare ticsite în casă (întocmai acea senzație de aerisire vizuală pe care o ai când intri într-o cameră de hotel), fără obiecte de mobilier sau obiecte decorative puse doar pentru a umple un spațiu gol, ci doar strictul necesar. În același timp, ne dorim o casă caldă, nu stilul acela modern și steril, și nici canapele de catifea în culori stridente, rame aurii, tapet viu colorat etc.

 

Acestea au fost cerințele beneficiarilor iar noi am rezonat întru totul cu ele. Spațiul creat are un design minimalist, clasic, atemporal, de care clienții să nu se plictisească în timp.
Am dorit să păstram aerul de vechi al casei, de aceea am folosit culori cât mai neutre și materiale cât mai naturale, inclusiv pentru corpurile de iluminat și decorațiuni.
Am adăugat pete de culoare în fiecare încăpere, (de exemplu: un tablou, o plantă, mici obiecte decorative sau covorașe) pentru a contrasta cu paleta de culori neutră a mobilierului și a finisajelor, toată amenajarea prinzând astfel viață.

Galerie foto

 

hai să ne cunoaștem